top of page

Design                  3D-Workout          

         Voor thuis                  Voor uw business

Carving Balance

Circle training

the new studio experience

Carving Balance™ Circle Training is de ultieme workout voor mensen die met de combinatie sporten, fun en sociale interactie, fantastische resultaten willen bereiken.

In een small group sessie van 20 minuten, realiseer je een betere conditie en core stability, een strakke taille en stevige bil-, been- en buikspieren.

 

Met de 6 Carving Balance™ workout-modules, komt elke sporter aan zijn trekken. De 20-minuten-workout vliegt voorbij door de opzwepende en energieke muziek, gecombineerd met de grote variatie aan oefeningen.

Het geheim van het resultaat zit in de unieke en gepatenteerde Carving beweging; geen enkele workout geeft deze 3D-beweging (breedte + hoogte + rotatie), die de spieren optimaal prikkelt. 

Waarom voor uw

onderneming?

Meer informatie?

Wilt u weten hoe het Carving Balance
Circle training kan bijdragen aan uw businessmodel? Vraag nu vrijblijvend de uitgebreide conceptomschrijving aan inclusief financiële onderbouwing.

Wees uniek in uw clubaanbod met dit, 100% dutch made, small group fitness concept.

-

Onderscheid uw club verder in premium uitstraling, het segment van de toekomst.

 

-

Bied een bewezen effectieve workout aan, toegankelijk en aansprekend voor een brede doelgroep.

 

-

Creëer extra omzet door retentie en verkoopmogelijkheden van aanvullende abonnementsvormen.

 

-

Ervaar support vanuit experts in de industrie. Waaronder professionele workout guides voor trainers en een marketing toolkit.

 

-

Ga effectief met de beschikbare vierkante meters om; de Carving Balance™ Circle Training neemt slechts 20m2 vloeroppervlak in beslag.

bottom of page