top of page

Design                  3D-Workout          

         Voor thuis                  Voor uw business

3D workout

gebouwd op

onderzoek

Onderzoek uitgevoerd door Maastricht University, afdeling bewegingswetenschappen, laat resultaten zien die voor zich spreken. Met name op het gebied van krachttoename en spieractiviteit wordt het onderscheidende vermogen van de Carving Balance™ onderstreept.

De Carving Balance™ ondersteunt een ongeëvenaard aantal bewegingsstijlen. Dit zorgt continue voor een uitdagende en prikkelende workout en leidt tot sneller resultaat.

Bovendien bedient de Carving Balance™ de meeste trainingstypen waarmee traditionele workouts overbodig worden.

Het verschil met

andere workouts

Een laterale beweging verricht men nauwelijks tijdens de dagelijkse lichaamsbeweging. Door een laterale workout worden spieren op een andere manier geprikkeld. Dit verhoogt het resultaat van de workout.

 

Door de toevoeging van een verticale en roterende beweging ontstaat de 3D beweging die de Carving Balance™ uniek maakt.

workout

Van afslanken
tot krachttraining...

Met de online Carving workout-video's behaalt u niet alleen maar op de snelste manier uw trainingsdoelen, het biedt ook volop variatie en fun.

Carving Workout Guide

6 modulen / 6 x resultaat

1

WARM UP

De basis carving bewegingen wordt geïntroduceerd. U wordt begeleid in de juiste ademhaling en een goede houding. Het in ritme komen met de muziek zorgt voor een motiverende manier om de training te starten.

2

CARDIO LIGHT

U ervaart lichte tot matige cardiovasculaire inspanning. Deze module is zeer geschikt voor alle fitness niveaus en biedt een goede basis voor de volgende modules. De squat positie wordt geïntroduceerd, evenals de hands-free bewegingen om het vertrouwen in de carving beweging op te bouwen.

3

CARDIO INTENSE

HIIT is een intensieve vorm van
cardiovasculaire training die een zeer positieve invloed heeft op uw metabolisme en met name op de vetverbranding. De ervaren fitness
liefhebber zal geïnspireerd worden om zijn of haar grenzen te verleggen, terwijl de beginner zal leren het tempo op te bouwen.

4

BURN

Deze module daagt uw spieren van de benen, billen en core uit om te gaan met melkzuur opbouw. Het resultaat is een verhoogd
spieruithoudingsvermogen, evenals een verbeterde aërobe capaciteit.

5

AGILITY

De behendigheids-workout traint kracht en coordinatie door gebruik te maken van up-tempo combinaties met variaties in richting en weerstandsniveau.  Bewegingspatronen worden meer intuitief, wat leidt tot hogere verbranding en toenemend lichaamsbewustzijn.

6

SHAPE

Verhogen van spiermassa en vetverbranding zijn centrale thema’s van deze module. Het uitvoeren  van bewegingen onder gemiddelde weerstand bevordert hypertrofie. De korte maar veelzijdige workout zorgt voor afwisseling en een
energieboost.

bottom of page