top of page

Design                  3D-Workout          

         Voor thuis                  Voor uw business

Design

creëert 

schoonheid.

De Carving Balance™ is 100% Dutch design en is samengesteld met laser gesneden staal, gestraald aluminium, robuust leder en duurzaam eikhout.

 

De stijl, uitstraling en kwaliteit zorgt voor balans met de omgeving en is tegelijkertijd een ware eyecatcher. Niet voor niets is de Carving Balance™ geprezen met de prestigieuze Red Dot Design Award.

reddot

Bekroond met

Red Dot Design Award

Jury rapport:
"De Carving Balance maakt een overtuigende combinatie tussen elegant design en functionaliteit en daarmee verhoogt het plezier van de workout"

 

Welke stijl past
bij u?

Trainen in een inspirerende omgeving, geeft energie en daarmee resultaat. De Carving Balance is een verrijking voor ieder interieur en aan te passen aan uw persoonlijke stijl.

Kies voor de Carving Balance Personal Edition en combineer de topcover met de kleur die u aanspreekt.

Past het robuste leder en geborsteld aluminium beter bij uw stijl? Ga dan voor de Carving Balance Premium Edition.

 

De Carving Balance is handcrafted. Dat maakt het mogelijk om in te spelen op uw specifieke wensen. Informeer naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst. 

“Tijdens het design hebben we onze referenties niet gehaald van bestaande fitnessapparatuur. Ons doel was juist om een uniek en empathisch object te creëren dat je daadwerkelijk fitter maakt.”

- Remi van Oers, designer

bottom of page