top of page

Waarom uw club upgraden?

De fitnessmarkt is 'hot'. Nog nooit was er zoveel dynamiek in Nederlandse fitness landschap. Dat maakt de kansen enorm maar ook de uitdaging om goede keuzes te maken. Wat gaat u doen?

 

Bevindt uw club zich in het middensegment? Dan is de kans groot dat u in uw marktgebied steeds meer invloed ondervindt van de budget-fitness formules zoals Basicfit of Fit-for-free.

Wat is uw onderscheidende vermogen ten opzichten van die clubs? Met een crosstrainer, body-attack of yoga, gaat u het verschil niet meer (alleen) maken. 

Wilt u als onderneming de beweging omhoog maken naar het premium segment? In de toekomst aantrekkelijk blijven/zijn voor een doelgroep die met een hoger dan gemiddeld bestedingspatroon? Ledenbinding versterken en daarbij een gezond rendement maken? Kies dan voor het Carving Balance Boutique Fitness Concept.

In het kort uw voordeel
Design your body

™ 

Waarom uw club upgraden?

a

Become

Premium

Carving Balance    Social Circle

Boutique fitness concept

De high-5 voordelen van Carving Balance boutique concept.

 • Uitstraling van uw club
  In de retail en hotelwereld weet men het al jaren; klantbeleving is key. Met het Carving Balance Boutique concept heeft u een ongekende upgrade van uw club door het stijlvolle 100% Dutch-design en het pure materiaalgebruik.
   

 • Resultaat van uw leden
  Beleving is de basis voor motivatie, resultaat is de stimulance om elke keer opnieuw te blijven sporten. Door de unieke gepatenteerde beweging ervaren uw leden ongekend resultaat in slechts
  2 x 20 minuten per week. 

 • Het is de toon die de muziek maakt
  Premium/gespecialiseerde clubs zorgen vaak voor onderscheidend vermogen door middel van high-end personal training. Op dit moment is er nog geen enkel onderscheidend concept als het gaat om Small-group fitness op equipment. 
   

 • Stimuleer het ledenbehoud
  Leden blijven niet alleen bij u vanwege de goede begeleiding en prettige relatie met uw personeel. Ze worden ook meer verbonden met uw club doordat zij een band opbouwen met andere leden. Dit wordt volop gestimuleerd door het Social Circle concept van Carving Fitness. 

unieke 3d beweging

De online wereld van Carving Fitness.

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
bottom of page