top of page

Design                  3D-Workout          

         Voor thuis                  Voor uw business

Carving Balance

In-room fitness

Vanaf nu kunnen uw gasten in de luxe omgeving van de eigen suite een volwaardige workout ervaren met het Carving Balance In-room fitness concept. 

 

De Carving Balance past geheel in de stijl van uw hoogwaardige suites, 100% Dutch design en bovendien bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award.

 

Met deze volwaardige in-room fitness oplossing, biedt u uw gasten de luxe van sporten in de eigen comfortabele omgeving met de privacy die gewenst is.

 

Dit is de ultieme upgrade mogelijkheid die uw faciliteitenniveau verder verhoogd, uw hotel/cruise verder onderscheid, uw gasten-beleving prikkelt en bovendien een interessante businesscase creëert.

Waarom voor

uw bedrijf?

Bied uw gasten een mogelijkheid om in privacy te fitnessen in de  comfortabele omgeving van de eigen suite. 

 

-

Creëer extra omzet door deze upgrade faciliteit actief aan te bieden. 

-

Bied een bewezen effectieve workout aan, toegankelijk en aansprekend voor een brede doelgroep. Tevens te integreren met uw Hospitality tv systeem. 

-

Carving Balance™ equipment is gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. 

-

Ga effectief om met de beschikbare vierkante meters in de suites; de Carving Balance™ neemt slechts 1,7 m2 vloeroppervlak in beslag. 

Meer informatie?

Wilt u weten hoe het Carving Balance
In-room concept kan bijdragen aan uw businessmodel? Vraag nu vrijblijvend de uitgebreide conceptomschrijving aan inclusief financiële onderbouwing.

bottom of page